OCC Forum

標題: 暑假親子活動之免費電影觀賞 [打印本頁]

作者: occadmin    時間: 2018-7-13 13:01
標題: 暑假親子活動之免費電影觀賞
熱辣辣,熱辣,熱辣辣!好熱,好熱!呢句兒歌歌詞放喺香港嘅八月幾時都咁準!除咗帶你哋嘅小朋友去公園放電之外,仲諗唔諗到仲可以帶佢哋去邊處消暑呢?咁啱暑假又係唔少卡通電影上映嘅旺季,大家有無興趣一家大細入場睇返齣戲呢?

係咁嘅,「關愛一站通」又有好嘢送俾大家啦!
承蒙「香港最受歡迎品牌」及「MeeeepMore Asia」嘅厚愛,我哋好榮幸得到第二屆「香港國際兒童電影節」閉幕電影 - 《鬼靈精怪大酒店3:怪獸旅行團》嘅電影門票,畀我哋特殊需要病患家庭渡過一個愉快嘅下午,消暑之餘又有老少咸宜的電影睇。

日期:8月5日(星期日)
時間:16:00
地點:The Grand @圓方
申領方法: 到OCC 討論區報名,每單位可獲戲票兩張,當中包括一名11歲或以下的病患小朋友
*不設劃位,手抱嬰兒亦須憑票入場

如果大家想培養親子睇戲興趣,請速速報名,名額有限,額滿即止。

*特別鳴謝
Meeeepmore Asia
Hong Kong Famous Brands  香港最受歡迎品牌
香港國際兒童電影節   

作者: 卓文爸爸    時間: 2018-7-14 11:24
卓文家  1+1
作者: FIFI_TONG    時間: 2018-7-14 11:42
陳健豐1+1
作者: FIFI_TONG    時間: 2018-7-14 11:51
陳健豐家庭:想帶埋爸爸一起去睇戲,我和仔仔加爸爸一共三人家庭,請問想額外購票一位,如何向售票處購買?
作者: heiheima    時間: 2018-7-14 12:27
作者: occadmin    時間: 2018-7-14 12:56
FIFI_TONG 發表於 2018-7-14 11:51
陳健豐家庭:想帶埋爸爸一起去睇戲,我和仔仔加爸爸一共三人家庭,請問想額外購票一位,如何向售票處購買? ...

謝謝你的參與!
此項目由香港國際兒童電影節等單位主辦,我地十分榮幸能獲分發戲票,特別為11歲以下「關愛一站通」嘅小朋友也可以參與其中,由於名額十分有限,現階段只可提供1+1(即1名病患小朋友+1名照顧者),不便之處,敬請見諒!

若果我地有餘額或能夠爭取更多門票,我們會馬上公布。密切留意!
此為包塲塲次,不設公開或額外售票。
作者: FIFI_TONG    時間: 2018-7-14 15:02
明白,謝謝回覆,咁我只和仔仔參加,謝謝
作者: FIFI_TONG    時間: 2018-7-14 15:04
如有剩餘,望請告知我,謝謝
作者: occadmin    時間: 2018-7-14 19:36
詠寧家
作者: 阿就    時間: 2018-7-14 19:51
1+ 1 please
作者: taboabimama    時間: 2018-7-16 11:08
occadmin @ 3 天前
熱辣辣,熱辣,熱辣辣!好熱,好熱!呢句兒歌歌詞放喺香港嘅八月幾時都咁準!除咗帶你哋嘅小朋友去公園放電之外,仲諗唔諗到仲可以帶佢哋去邊處消暑呢?咁啱暑假又係唔少卡通電影上映嘅旺季,大家有無興趣一家...

亞比該 1+1, thx
作者: misslo    時間: 2018-7-17 16:06
Miss Lo 1+1
作者: gigiwong    時間: 2018-7-17 16:10
vanessa keung 1+1
作者: Keung    時間: 2018-7-17 17:49
bonny keung 1+1
作者: Yantam1220    時間: 2018-7-17 20:48
韓嘉晴1+1,謝謝
作者: Sukikiiii    時間: 2018-7-17 22:50
1+1李臻晞
作者: Chunheiyinhei    時間: 2018-7-17 22:52
1+1李妍晞
作者: 肥比    時間: 2018-7-18 00:32
1+1印家
作者: MILK    時間: 2018-7-18 06:28
occadmin @ 4 天前
<quote>FIFI_TONG 發表於 2018-7-14 11:51
陳健豐家庭:想帶埋爸爸一起去睇戲,我和仔仔加爸爸一共三人家庭,請問想額外購票一位,如何向售票處購買? ...</quot...

2+1兩特殊小朋友一家長可以嗎?劉焯傑,劉世儒,milk
作者: Fayetsang    時間: 2018-7-18 07:45
Faye Faye 1+1
作者: occadmin    時間: 2018-7-18 08:12
MILK 發表於 2018-7-18 06:28
2 1兩特殊小朋友一家長可以嗎?劉焯傑,劉世儒,milk

Milk
可以呀!2位小朋友 + 1位家長
已紀錄低
多謝支持!到時見
作者: MILK    時間: 2018-7-18 09:15
occadmin @ 1 小時前
<quote>MILK 發表於 2018-7-18 06:28
2 1兩特殊小朋友一家長可以嗎?劉焯傑,劉世儒,milk</quote>
Milk
可以呀!2位小朋友   1位家長
已紀錄低
多...

感謝給參與機會
作者: Angel    時間: 2018-7-18 10:32
1+1, please.
作者: lamtsuik15    時間: 2018-7-18 10:34

林立賢1大1小
作者: Eddie    時間: 2018-7-18 10:34

係一個大人兩個特殊小朋友,李樂瑤,李興俊
作者: hcl444    時間: 2018-7-18 10:35
occadmin @ 5 天前
熱辣辣,熱辣,熱辣辣!好熱,好熱!呢句兒歌歌詞放喺香港嘅八月幾時都咁準!除咗帶你哋嘅小朋友去公園放電之外,仲諗唔諗到仲可以帶佢哋去邊處消暑呢?咁啱暑假又係唔少卡通電影上映嘅旺季,大家有無興趣一家...

報名 瑞+一個家長
作者: Grace    時間: 2018-7-18 10:36
Grace 1+1, thx!
作者: occadmin    時間: 2018-7-18 10:46
Eddie 發表於 2018-7-18 10:34
我兩個大人三個小朋友可以嗎

謝謝你的參與!
此項目由香港國際兒童電影節等單位主辦,我地十分榮幸能獲分發戲票,特別為11歲以下「關愛一站通」嘅小朋友也可以參與其中,由於名額十分有限,現階段只可提供1+1(即1名病患小朋友+1名照顧者),不便之處,敬請見諒!

若果我地有餘額或能夠爭取更多門票,我們會馬上公布。密切留意!
此為包塲塲次,不設公開或額外售票。
作者: arielxying    時間: 2018-7-18 10:53

馬靖頤:1+1,thanks
作者: Savinawong    時間: 2018-7-18 10:58

鄒頌天1+1 Thanks!
作者: Kiko    時間: 2018-7-18 11:18
梁喻安1+1
作者: 肥比    時間: 2018-7-18 11:50
Mon 1加1
作者: Yukiruirui888    時間: 2018-7-18 11:54
想報睇戲 1+1,謝謝
作者: lamtsuik15    時間: 2018-7-18 12:29
occadmin 發表於 2018-7-18 10:43
謝謝你的參與!
此項目由香港國際兒童電影節等單位主辦,我地十分榮幸能獲分發戲票,特別為11歲以下「關 ...

我己改了,1大1小,唔該!
立賢
作者: Eddie    時間: 2018-7-18 12:31
我一個大人兩個特殊小朋友,小朋友名李樂瑤,李興俊
作者: occadmin    時間: 2018-7-18 12:39
多謝各位報名參加是次國際兒童節電影欣賞活動,名額已滿。
歡迎下次繼續支持!
作者: occadmin    時間: 2018-7-18 13:18
已報名的會員請耐心等待電郵回覆確認,將會有個別電郵聯絡及查詢一些資料作為記錄,稍後請按電郵指示回覆我們。
作者: Jac    時間: 2018-7-18 15:21
舜家
作者: Yukiruirui888    時間: 2018-7-18 15:43
occadmin @ 5 天前

1+1,謝謝
作者: lamtsuik15    時間: 2018-7-18 21:51
抽簽有結果未呢?thx
作者: Angel    時間: 2018-7-18 22:52
想問問,我有沒有被抽到啊?Angel

作者: occadmin    時間: 2018-7-18 23:36
唔好意思,派飛是以先到先得型式,額滿即止,不是抽籤的。我地現正積極與主辦單位洽詢,希望可以爭取更多戲票,有最新消息,會馬上公布!
作者: occadmin    時間: 2018-7-18 23:47
截龍前已報名的名單,已可確認!
大家請留意日期、地點及場次,若果未能出席,可隨時通知我們,並由後備頂上。
留意8月初,HKASF會再有Facebook post 公布及提示大家集合地點及時間

多謝各位支持!
作者: Kiko    時間: 2018-7-19 15:37
請問邊到看報唔報到名?
作者: MILK    時間: 2018-7-19 23:17
occadmin @ 昨天 23:47
截龍前已報名的名單,已可確認!
大家請留意日期、地點及場次,若果未能出席,可隨時通知我們,並由後備頂上。
留意8月初,HKASF會再有Facebook post 公布及提示大家集合地點及時間
多...

0K,謝謝通知
作者: occadmin    時間: 2018-7-26 07:41
在截龍前報名,一般情況下已可確認,截龍後才報名,會進入後備名單。
請留意我們八月初會再有reminder通知大家,再確認門票及人數
作者: Zoe    時間: 2018-7-28 07:11
1+1 pls thanks!
作者: occadmin    時間: 2018-8-3 23:02
早前於 OCC forum 成功申領戲飛的單位,每單位可獲贈2張門票,請參閱下列名單或留意我地發出的電郵提示,到時見!

1. 卓文爸爸 1+1
2. 阿就 -詠寧 1+1
3. FIFI_TONG -陳健豐 1+1
4. heiheima -熹 1+1
5. 亞比該 1+1
6. misslo 1+1
7. gigiwong -Vanessa Keung 1+1
8. Keung -bonny keung 1+1
9. JoaChan -諾 1+1
10. Yantam1220 韓嘉晴 1+1
11. Sukikiiii 李臻晞 1+1
12. Chunheiyinhei 李研晞 1+1
13. 肥比 -印家 1+1
14. Milk 1+2
15. Fayetsang -Faye Faye 1+1
16. Angel 1+1
17. lamtsuik15 -林立賢 1+1
18. Eddie -李樂瑤,李興俊 1+2
19. hcl444 -瑞 1+1
20. Grace 1+1
21. arielxying -馬靖頤 1+1
22. Savinawong -鄒頌天 1+1
23. Kiko -梁喻安 1+1
24. Mon 1+1
25. yukiruirui88 1+1
26. 黃昱溱 1+1
27. Jac -舜 1+1
28. Zoe 1+1

日期:8月5日(星期日)
時間:15:30集合及領取門票(16:00 開塲)
地點:The Grand @圓方

*提提大家,場次不設劃位,請預早到達,手抱嬰兒亦須憑票入場
* fans 可以選擇穿白色會Tee

歡迎光臨 OCC Forum (https://www.oneclickcarehk.com/forum/) Powered by Discuz! X3.3