occadmin 發表於 2018-4-26 12:16:51

(4月28日) 《黃金花 - 特別場》免費電影戲票 《生活智慧支援站 - 免費娛樂專區》

《關愛一站通 - 生活智慧支援站》
關愛一站通,志在以不同方式,為患者及家人提高生活質素!
.
全天侯 24小時地照顧孩子,請別忘娛樂,抖抖氣,為自己加油呢!
.
今次又有免費戲睇!有獲得香港電影金像獎最佳女主角以及最佳新演員,剛上映不久嘅「黃金花」
28/4/2018 (星期六),7:30pm @銅鑼灣Cinema City Victoria (糖街2-8號地下) 有興趣嘅朋友就即刻響OCC討論區報名人數啦!(名額10位,先報先得,每位OCC會員最多可以認領3張戲票)。
.
HKASF 深感榮幸,能夠成為『幸福傳聲基金會』同行伙伴!同行,真是非常重要!
.
如果反應良好,陸陸續續都會有不同嘅電影提供給關愛一站通會員,密切留意!
.
#自閉症
#幸福傳聲基金會 BlessVision Foundation
#同行伙伴 #關愛一站通 #生活智慧支援站
#毛姐好戲 #香港電影金像獎最佳女主角 #最佳新演員凌文龍

kk9129 發表於 2018-4-26 18:48:19

2张 t k s

KarenPang 發表於 2018-4-26 22:32:43

3張thanks

FIFI_TONG 發表於 2018-4-27 01:12:27

02張一大一小,謝謝

momolee 發表於 2018-4-27 09:00:31

3張 謝謝

occadmin 發表於 2018-4-27 09:23:49

多謝各位用戶支持,10張免費戲票已全部送出,以上4位會員留意戲票發放詳情,請直接發訊息至OCC whatsapp號碼 55009011,留低用戶稱號,戲票數量,負責領取戲票人聯絡電話及稱呼,以便本會安排,謝謝!

occadmin 發表於 2018-4-27 09:38:09

其他未能趕及報名的會員用戶請繼續留意我地的最新動向及消息。

Joson 發表於 2018-4-28 10:53:51

大會見我哋咁踴躍,馬上加碼送多10張飛俾我哋,快啲call啲朋友嚟一齊睇啦!

Joson 發表於 2018-4-28 10:54:47

momolee @ 昨天 09:00
3張 謝謝

請盡快聯絡我地,安排攞飛啦!

michelley 發表於 2018-4-28 11:34:18

3張,謝謝!
頁: [1] 2
查看完整版本: (4月28日) 《黃金花 - 特別場》免費電影戲票 《生活智慧支援站 - 免費娛樂專區》